Utfykt

.                                                                          100502



Söndag och eleverna på egna äventyr

Som sagt så var alla elever ute på egna, eller rättare sagt tillsammans med amerikanarna, äventyr. Erik och Caroline har varit i Las Vegas tillsammans med Alyssa och hennes mamma, Josette. Det var tydligen ett häftigt äventyr med massor att titta på, bland annat världens största souvernirbutik. Den är gigantisk vet jag av egen erfarenhet. Dessutom så hade dom sett Vulcano show. Flera shower var tyvärr stängda på grund av stark vind. Andreas följde med Russel till Salton Sea där han fick åka fyrhjulsdrivet i full karriär genom öknen. Mer om dessa aktiviteter kommer när ungdomarna ska göra sitt nästa blogginlägg, så att dom får berätta med egna ord.

I alla fall så var jag och Tommy lediga så att vi kunde göra lite som vi ville, vilket innebar att vi slog två flugor i en smäll. Dels så hjälpte vi Dave med att frakta hans dotters bil till Newport beach. Hon och hennes nyblivne make skulle fira sitt bröllop där i några dagar. När vi ändå var nere vid kusten så gjorde vi en liten sightseeingtur längs med havet och tittade på omgivningen. Resan med utflykt tog i princip hela dagen så det var bara rast vila och lite dataarbete kvar när vi kom hem till båthuset.



5943s Det var mycket folk på stränderna



5950s Massor med folk som fiskade från piren i Newport Beach



5956s Och så fick vi åka lite färja. Söt va! 3 dollar för att åka 200 meter.

Efter hemkomsten till båthuset var det, som sagt, dags för lite datakommunikation. Kolla mail, läsa tidningen, plus att jag fick kontakt med dottern, vilken befinner sig i Revelstoke Canada, via Skype. Det var trevligt att se hennes nuna för det hade jag inte gjort på flera veckor.

Så var den dagen slut!

Hälsar

Lennart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0