Sista April

100430



Sista April

Börjar som en helt vanlig dag med samling på skolan för vidare transport till praktikplatserna.



5610s Andreas förbereder dekoration av en brandsläckare

I väntan på sin nya paintbrushutrustning så jobbade Andreas en del av dagen med att förbereda ett par brandsläckare som han sen ska lacka flames på.



5611s Erik jobbar 28 års A-Ford Tudor

För lite drygt ett år sen var den här bilen klar för leverans ut till kund. Joe Black skulle bara provköra den hem fram och tillbaka när han stötte på en lastbil som stod tvärs över vägen precis bakom en kurva. Resultatet blev en totalramponerad bil och en ganska illa tilltygad Joe Black också. För den som är intresserad så finns det några bilder på vraket i fjolårets blogg.

Den här dagen blev lite kortare än vanligt för våra elever på grund av aktiviteter tillsammans med värdfamiljerna. Caroline och Erik skulle följa med Alyssa och hennes mamma till Las Vegas och Andreas skulle följa med Tyler till Salton See för diverse aktiviteter.

När eleverna slutat för dagen följde undertecknad med Tommy till en cykelaffär för att köpa en födelsedagspresent åt Tommys dotter, Klara. Det blev en beachcruiser som den på bilden nedan, fast en blå.



5628s Beachcruiser. Häftig, eller hur.

På kvällen var jag och Tommy hembjudna till familjen Black på middag. Maten smakade fantastiskt. Det blev i alla fall en tidig kväll. Jetlagen sitter fortfarande i så man orkar inte så mycket.

Att det har varit sista April har i alla fall gått oss spårlöst förbi, för här borta firar man inte den dagen på samma sätt som vi gör hemma.

Tack och hej

Lennart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0