Onsdag

100428



Nu rullar det

Det är onsdag morgon och skoldagen börjar tjugo över sju. Vi börjar med att se till att ungdomarna kommer till respektive praktikplatser.



2847s Caroline på plats på Don´s. Här tillsammans med ägaren Dan

Caroline verkar trivas tillsammans med personalen på Don´s. Det finns två kvinnor som jobbar där, en på dryga femtio och en i tjugofemårsåldern, om nu det har någon betydelse för trivseln. Lokalerna är trånga med massor av grejor i lager men triveln verkar vara på topp.



5518s Två herrar som väntar på att bli satta i jobb



5520s Alex instruerar Erik i hur han ska gå tillväga

Jag kan inte låta bli att skryta över personalen på båda ställena. Dom är jätteduktiga och pedagogiska i sitt sätt att lära ut sitt jobb. Att det skulle fungera jättebra på Davis visste vi redan, men det verkar fungera jättebra även på Don´s vilket är jättekul för oss som arrangerar resan.




5524s Förberedelse inför lackering



5527s Steve är lika busig som vanligt

Efter skolslut i tretiden åkte jag,Tommy och Dave mot Palm Springs för att hämta en bil som någon bekant åt Tommy köpt. Det blev en lång resa på ca 30 mil innan vi var hemma. Vi hann i alla fall med en del andra aktiviteter på vår kvällsutflykt. Bland annat så var vi in på AAA för att Tommy skulle få ordning på sitt medlemskap, sen var Dave och provade ut en smoking som han ska ha till helgen när hans dotter ska gifta sig. Det behövs tydligen inte en motortävling för att han ska klä sig i långa byxben, det räcker med dotterns bröllop. Vi besökte även en kompis åt Dave som håller på med dom där sakerna vi ser på  Amerikanska filmer, när dom kommer och löser ut folk mot borgen. Man kan tydligen driva det som ett företag också.



5532s Sandstorm efter vägen mot Palm Springs



5556s Cuda -70 på väg till Sverige

Vad gäller ungdomarna så var Erik och Caroline ner till Ontario Mills Mall och shoppade. Caroline tyckte att hon var farlig i shoppandet, hon kunde inte säga nej till nånting. Det blev alltså en hel del handlat, åtminstone för henne, vilket hon verkade njuta av.

Andreas följde med till Tylers pappa, sen var dom ute och tittade på hus, och det var inte vilka hus som helst. ”Dom var ju som slott” sade Andreas. Sen spelade dom lite basket ute på garageplanen, precis som på film. Kvällen avslutades med bad igen.

Det var väl ungefär vad som hände den här dagen.

Tack för idag

Lennart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0