Torsdag

                                                                 100325

 

Skoldag

 

Idag har våra vänner tillbringat större delen av dagen här på skolan. Bland annat så har dom varit med på en lektion i naturkunskap, vilket dom tyckte var intressant. En stor del av dagen har dom varit inne på karosseriavdelningen tillsammans med Tommy, Mats och Dave, samt givetvis deras elever.

 

På eftermiddagen kom en av fjolårets utbytesstudenter, Daniel och hälsade på Dave. Dessutom så ville han skicka en liten present till Ben, också han en av fjolårets utbyteselever.




5140. Dave visar en film från skolan där Ben är huvudpersonen.

 

På kvällskvisten var det en liten extrasamling för entusiaster. Då jobbade ett gäng med Tommys T-Ford. Det är ju några som jobbar med den i sitt projektarbete. Jag var förbi där i sjutiden och det sprudlade om allihopa. Det verkar vara ett mycket uppskattat projekt, som dessutom är inne i ett extra spännande skede. Dom håller på att montera ihop alla delar efter månader av förberedelser.


5145s Lycka är en T-Ford

 

Vi kan väl påpeka att dagen var lite seg för Tyler, Russel och Alyssa. Dom hade alla träningsvärk plus lite ont efter ett antal vurpor vid gårdagens skidåkning. Men dom såg ändå ut att må gott över det.

 

Hälsar

 

Lennart O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0