Sista praktikdagen

.                                                                           100507



Sista dagen på jobbet

Vi har nu nått fram till den allra sista dagen på praktikplatserna. Caroline har fått vara med på ett bromsjobb på en Audi för 120 000 dollar, det vill säga nästan en miljon svenska kronor enligt dagens kurs. Jag blev så ivrig så jag glömde att knäppa kort, det blev bara rörlig bild på den bilen. Det var i alla fall en A8 med V12 motor och allt lull-lull som man kan tänka sig. Kylskåp och bar och sånt där som behövs i en bil. Efter det så var hon med om ett kylarbyte på en pickup plus diverse kontroller.

Vad gäller grabbarna så fortsatte dom med sina dekorationsuppgifter. Erik gjorde en pinstripe på dörren nere i lackverkstaden, sen var Andreas där och kompletterade detta med en målning av en solnedgång på samma dörr. På eftermiddagen gjorde Tommy en pinstripedekoration på entredörren till verkstadskontoret och en annan på toadörren. Jag ska nu ge er ett smakprov på dom jobb som alla gjort.



6192s Andreas med ett av sina favoritteman. Fula gubbar och dödskallar



6195s Den här dekorationen finns nu på dörren till lackverkstaden. Erik använde en mall som Lil´Louie hade med sig för att visa hur man gör en symmetrisk målning.



6198s Den här dekorationen gjorde Tommy på dörren till verkstadskontoret



6202s Och den här sitter nu på toadörren. Rätt så blanka dörrar lackade av Andreas. Om någon nu undrar så är det undertecknad som syns i speglingen.

Kvällen tillbringade dom flesta hemma hos Russel och hans familj med ett grillparty som huvudtema. Russel grillade jättegoda hamburgare och till det bjöds det bruna bönor och majskolvar. Vi blev sittande där till ganska sent på kvällen runt en brasa och till ackompanjemang av gitarrmusik från i första hand Russel, men även Ben och en kompis till Russel spelade några låtar. Det var en jättemysig kväll på alla sätt ock vis. En annan sak som var spännande var alla dekorationer i huset och i trädgården. Det var dekorerat med allehanda gamla verktyg och diverse saker. Det stod en cykel där och det hängde ett vindspel gjort av gamla ringnycklar, med mera, med mera.



6223s Det här är vad som mötte oss när vi kom fram till huset, och det här var bara början.



6228s En gammal trehjuling



6246s Lite sång och musik från sonen i huset



6253s Dom här blommorna vissnar inte i första taget

Det här var bara ett litet smakprov av alla dom dekorationer som fanns. Vad sägs om en gruva med massor av dom detaljer som en sån innefattar. Ja det går inte att räkna upp allt men det var en trevlig upplevelse.

Vad gäller Andreas så saknades han ikväll, för han var på golfbanan med Tyler.

Nu tror jag att jag fått med det mesta av dagens aktiviteter och har jag glömt något så var det förhoppningsvis inte något livsviktigt.

Tack och hej

Lennart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0